Zwembaden
COVID-maatregelenCadeaubon

Zwembaden

Tijdens u kampeervakantie bieden wij u, behalve de zandstranden van de Atlantische kust, een zwembad voor een geheel nieuwe zwembelevenis. Geniet met het gezin of met vrienden van het ware vakantiegevoel, om samen te lachen en te ontspannen.

Tussen twee uitstapjes in Bretagne kunt u zich vermaken in het zwembad vlakbij bij uw kampeerplaats, of stacaravan. Zowel groot als klein zullen zich opperbest vermaken in de verwarmde bassins van in totaal 160m².

Verwarmd zwembad en pierenbad op onze camping in Zuid-Bretagne

Zowel groot als klein zullen zich opperbest vermaken in ons verwarmd aquacentrum.

Met zijn 160 m² aan bassins, omgeven door beplanting kunt u optimaal genieten.

Rondom het zwembad vindt u een zonneweide, waar u in een groen decor vol bloemen heerlijk kunt bijkomen. Strijk neer op een van de ligstoelen aan het zwembad, en geniet van de Bretonse zon!

De allerkleinsten kunnen zich heerlijk uitleven in het pierenbad van ons aquacentrum. Ze kunnen de waterspellen bewonderen, en het zwemplezier ontdekken. Een prachtig ronde waterappel zal de kinderen in het pierenbad besproeien!

Kom genieten van ons grote zwembad met zijn driebaans glijbaan voor glijwedstrijdjes, de balneoruimte, de lagune met de magische paddenstoel en een waterval.

Ons nieuws
Nieuw voor 2022: De Lodge tent

Ontdek de Tent lodge Cyclo-wandelaars

Meer informatie
Speciale aanbiedingen voor campers

Vanaf 9€ per nacht voor één of twee personen, zonder elektriciteit.

COVID annulerings- en garantieverzekering

Voor een rustige vakantie...

Meer informatie