Camping in Zuid-Finistère, Bretagne, op 600m van het strand

Vieux Verger is een camping in het zuiden van Finistère in Nevez, «Land van de Staande Stenen», in Cornouaille, Bretagne. De zee is slechts op 600 m.

Ontdek een andere kant van Bretagne...

Karine en Jean-François zullen u met plezier verwelkomen op hun camping in Zuid-Finistère!

Camping le Vieux Verger is geopend van 18 april tot 19 september 2020. Wij hebben voor u een groene omgeving vol bomen en bloemen, met 109 afgescheiden staanplaatsen, verdeeld over twee omheinde terreinen, op een totale oppervlakte van 2,5 ha.

Boek een stacaravan, of een kampeerplaats in Zuid-Bretagne!

Le Vieux Verger is een kleine camping op menselijke maat in Bretagne, die u dankzij de familiesfeer zal verzekeren van een rustige vakantie om weer helemaal bij te komen.

Kom genieten in een bijzondere natuurlijke omgeving op steenworp afstand van de zee, of van ons verwarmd aquacentrum met glijbanen en spelletjes voor kinderen. Samen met de ruime kampeerplaatsen, stacaravans en appartement zullen we zorgen voor een geslaagde vakantie!

Iedereen kan bij ons naar hartenlust vissen of van het strand genieten, heerlijk gaan fietsen, of wandelen over de wandelpaden om het prachtige uitzicht over zee te bewonderen.

Camping "le Vieux Verger" ligt op 600 m van de zandstranden van Raguénez; de ideale locatie voor een vakantie met het gezin of met vrienden, en de gelegenheid om erop uit te gaan in deze prachtige streek.

BESCHIKBAARHEID
BOOKING
 
 
Reserveert nu